Bilder tagna före och efter 7 st. behandlingar med High definition peel, utförda på Hudscrubben.

 

 

 

Behandlingar

Microneedling

En behandling som stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion vilket bidrar till att återställa hudens täthet. Föminskar ärr, rynkor, samt stramar upp slapp hud. Behandlingen görs med hjälp av en apparatur som innehåller mikronålar som penetrerar huden och tusentals mikrokanaler skapas därvid. Dessa mikrokanalar ger huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd. Via mikrokanalerna tillförs bioaktiva substanser till din hud. För att få ett bra resultat rekommenderas en kur på 4 gånger / 1 gång i månaden.                                                                         Pris per gång SEK 1 800:-

 

Elizabeth Arden PRO-behandlingar - förnya med syra!

En peel-behandling avlägsnar, med hjälp av AHA- och BHA-syror gamla hudceller och orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar även huden till nybildning vilket ger ökad lyster och smidigare hud. Ytligare peeling ger framförallt lyster men beroende på styrka och typ av syra kan i princip hela huden förnyas och ärr, pigmentfläckar och rynkor korrigeras. Mjölksyra har förmågan att stimulera hudens egna hyaluronsyreproduktion och därmed återfukta huden från djupet. Salicylsyra (BHA) är en fettlöslig syra och kan därmed penetrera och exfoliera porerna vilket ger akne och pormaskar en rejäl match. Elizabeth Arden PRO-behandlingarna ger en förbättrad hy på en gång. Dock skall man alltid skydda sig mot solen året runt. Vi ger också alltid tips och råd om hemmaprodukter som förlänger det fina resultatet av en behandling.

 

 

Hydration Peel  40 min.

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

 

High Definition Peel     40 min

Förbered dig på att imponeras av hudens spänst. En avancerad intensiv peeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet. Behandlingen avslutas med en lugnande återfuktande mask.

 

Priser SEK:

750:-

 

  

  

 

 

890:-

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Klassisk ansiktsbehandling  90 min.

Ingår: Rengöring, ånga, peeling, por-tömning, massage, avslappnande mask. Allt efter hudtyp.

 

Por-rengöring ungdom  60 min.

För dig som är ung och har acne/oren hud. Rengöring, peeling, ånga, por-tömning, mask och avslutande kräm.

 

    

 

850:-

 

   

 

595:-

Cliniccare - ansiktsbehandling                                                                 990:-

I nedanstående behandlingar ingår Cliniccare AHA-peeling för att höja den allmänna kvalitén och stimulera tillväxten av kollagen. Empress-massage för att mer effektivt med hjälp av ultraljud massera ned de aktiva ämnen i produkterna som används under behandlingen. Exklusiv EGF-mask, lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiv anti-rynk och lyftande effekt.  Levererar direkt lugnande aktiva anti-aging ämnen till huden.               

Frans- och brynfärg

Frans- och brynfärg med plockning av ögonbryn  

 

Fransfärgning

 

Brynfärgning

 

Plockning av ögonbryn

 

Brynfärgning och plockning av ögonbryn

490:-

 

350:-

 

350:-

 

280:-

 

390:-

 

Vaxning

Vaxning av överläpp

 

Vaxning bikinilinjen eller armhåla

 

Vaxning halva ben

 

Vaxning hela ben

 

Vaxning halva ben och bikinilinje eller armhåla

 

Vaxning hela ben och bikinilinje eller armhåla

300:-

 

370:-

 

650:-

 

770:-

 

770:-

 

870:-