Bilder tagna före och efter 7 st. kemiska peel-behandlingar 1 gång/mån., utförda på Hudscrubben. Ett fantastiskt resultat!

 

 

 

Behandlingar

Microneedling

En behandling som stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion vilket bidrar till att återställa hudens täthet. Föminskar ärr, rynkor, samt stramar upp slapp hud. Behandlingen görs med hjälp av en apparatur som innehåller mikronålar som penetrerar huden och tusentals mikrokanaler skapas därvid. Dessa mikrokanalar ger huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd. Via mikrokanalerna tillförs bioaktiva substanser till din hud. För att få ett bra resultat rekommenderas en kur på 4 gånger / 1 gång i månaden. Pris/gång 1800:- Vid köp av hela kuren erhålles en hemma-produkt utan kostnad.

CAVITAL -  Ansikts och kroppsbehandlingar                                                               

En kombination av flera behandlingsval. Bindvävsmassage, ökad cirkulation i huden, förbättrad syresättning, ökad elasticitet, hudåtstramning och reduktion av linjer. Ingen konvalecens. Omedelbara och synliga resultat. Njutfull och behaglig behandling.

 

Behandlingar och prisexempel:

Rygg/axel/djupgående massage med vacuum/led/radiofrekvens.

20 min. pris 500:-

 

Djupgående massage, t.e.x. låren. Hjälper muskler att slappna av och lösgör bindväven. Effektiv mot celluliter. 30 min. pris 600:-

 

Ansiktslyft, en kraftfull anti-aging behandling. 30 min. pris 800:-

 

Ansiktbehandling, innehåller rengöring, peeling, portömning, AHA/EGF-skinbooster, mjukgörande lotion i kombnation med en ljuvlig och kraftfull radiofrekvens/vacuum/led-behandling. 60 min. pris 1200:-

PRIORI - Adaptive skincare

En peel-behandling avlägsnar, med hjälp av AHA- och BHA-syror gamla hudceller och orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar även huden till nybildning vilket ger ökad lyster och smidigare hud. Ytligare peeling ger framförallt lyster men beroende på styrka och typ av syra kan i princip hela huden förnyas och ärr, pigmentfläckar och rynkor korrigeras. Mjölksyra har förmågan att stimulera hudens egna hyaluronsyreproduktion och därmed återfukta huden från djupet. Salicylsyra (BHA) är en fettlöslig syra och kan därmed penetrera och exfoliera porerna vilket ger akne och pormaskar en rejäl match. PRIORI-behandlingarna ger en förbättrad hy på en gång. Dock skall man alltid skydda sig mot solen året runt. Vi ger också alltid tips och råd om hemmaprodukter som förlänger det fina resultatet av en behandling.

 

 

 

AHA-Kemisk Peeling PRIORI 60 min.

Förbättrar återfuktning av huden genom hög koncentration av mjölksyra. Reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudens struktur, ton och spänst. Passar även en oren hud med mycket pormaskar och acne. I denna längre behandling. som kan göras en gång i månaden, ingår även en mask och massage av nacke och dekolletage. 

 

AHA-Kemisk Peeling PRIORI 30 min.

En snabb peeling som återfuktar huden, reducerar rynkor och linjer och förminskar porernas storlek. En direkt lystergivande behandling som kan göras som en kur en gång i veckan 6 ggr. Vid betalning av hela kuren första gången erhålles en hemma-produkt utan kostnad. 

 

Ansiktsbehandling PRIORI 90 min.

En behandling med riktig WOW-faktor som ger dramatiska och direkt synliga resultat. Huden återuppbyggs och får en förbättrad elasticitet, struktur och klarhet. I denna ingår även en peel-behandling för händerna. Efter behandlingen kommer du känna dig mindre stressad och ha en återuppbyggd ungdomlig hud.

Priser SEK:

 

995:-

 

  

  

 

 

 

 

 

695:-

 

 

  

 

 

  

995:- 

 

 

Klassisk ansiktsbehandling  90 min.

Ingår: Rengöring, ånga, peeling, por-tömning, massage, avslappnande mask. Allt efter hudtyp. I denna behandling kan du även addera frans och brynfärgning för endast 200:- (Normalpris 490:-)

 

Por-rengöring ungdom  60 min.

För dig som är ung och har acne/oren hud. Rengöring, peeling, ånga, por-tömning, mask och avslutande kräm.

 

  850:-

 

   

 

 

 

595:-

Cliniccare - ansiktsbehandling                                                                 990:-

En behandling för att höja den allmänna kvalitén och stimulera tillväxten av kollagen. Empress-massage för att mer effektivt med hjälp av ultraljud massera ned de aktiva ämnen i produkterna som används under behandlingen. Exklusiv EGF-mask, lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiv anti-rynk och lyftande effekt.  Levererar direkt lugnande aktiva anti-aging ämnen till huden.               

Frans- och brynfärg

Frans- och brynfärg med plockning av ögonbryn  

 

Fransfärgning

 

Brynfärgning

 

Plockning av ögonbryn

 

Brynfärgning och plockning av ögonbryn

490:-

 

350:-

 

350:-

 

280:-

 

390:-

 

Vaxning

Vaxning av överläpp

 

Vaxning bikinilinjen eller armhåla

 

Vaxning halva ben

 

Vaxning hela ben

 

Vaxning halva ben och bikinilinje eller armhåla

 

Vaxning hela ben och bikinilinje eller armhåla

300:-

 

370:-

 

650:-

 

770:-

 

770:-

 

870:-